Kurs

Lettstelt, men velstelt hagedesign 

Drømmer du om en oppgradering i hagen? Kanskje er det litt vanskelig å komme i gang, finne den beste løsningen eller å utnytte hagens potensiale. Da er dette kurset noe for deg! Jeg skal ta deg igjennom ulike grep og virkemidler for å skape den beste hagen for nettopp deg og din familie. 

Pris: 3500 kr inkl mva. Per husstand, maks 2 stk. per husstand.

Sted: Spikkestad (kommer tilbake med lokaler)

Tid: Torsdag 04. april kl. 18-21 (del 1 & 2). Torsdag 11. april kl. 18-20 (del 3).

Inkludert i prisen: Utskrift av din hage i målestokk, samt sjablonger

Ta med: Fargeblyanter, gråblyant og viskelær

Antall plasser på kurset: 10-15 husstander.

Påmelding: send e-post til beaterud@outlook.com med navn, adresse og antall deltakere fra husstanden. Skriv gjerne noen ord om hva du forventer av kurset og en kort introduksjon av deg og din hage. 

Frist for påmelding: 01. mars 2024. 

Om kurset

Målet med kurset er å veilede og hjelpe deg med å skape din drømmehage. Skape en hage som innfrir dine behov for bruk, som gjenspeiler din stil og ikke minst, tilrettelegge for et overkommelig vedlikeholdsprosjekt. Sammen skal vi skape en lettstelt, men velstelt hage.

Kurset går over to kvelder. Første samling inneholder del 1 og del 2, andre samling inneholder del 3

Del 1 - Introduksjon og foredrag om hagedesign, om veien til en lettstelt, men velstelt hage. Med temaer som soneinndeling, materialvalg, planter, møblering osv. Hva er en praktisk hage? Og vi ser på hvilke grep og tiltak som kan påvirke din hage.

Del 2 – Her skal vi sammen designe din hage. I denne delen er du/dere med å tegne deres egen hage gjennom tilnærmingsprosess. Vi kartlegger hagen, for videre å se hagens potensiale og fyller den med dine drømmer.

Del 3 – I den avsluttende delen går vi igjennom hagene vi har designet, deler ideer og inspirasjon, og dere vil få veiledning og tilbakemelding av meg. Avslutningsvis går vi gjennom prosessen «hvordan realisere drømmen».